2020-09-25 09:56:42• hírek • Szatmár.ro

Aszfaltoznak a 193A jelzésű megyei úton

Csütörtökön felkerült az első réteg aszfalt a 193A jelzésű megyei út Szatmárnémeti és Amac közti mintegy 450 méternyi szakaszának egyik sávjára – számolt be a hírről Facebook-oldalán a Szatmár Megyei Tanács.

Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke személyesen is kilátogatott a helyszínre, ahol a kivitelezővel is egyeztetett a munkamenetről. Az útkorszerűsítést végző cég munkatársa szerint, amennyiben az idő megengedi, gyorsított ütemben tervezik végezni a munkát, azaz napi szinten, egy sávon legalább 1500 méternyi felületet akarnak leaszfaltozni.





„Nagyon örvendek annak, hogy végre megszűnik a lakosok útszakasz okozta problémája, és a közeljövőben már a korszerűsített úton közlekedhetnek. Köszönöm ugyanakkor mindazoknak, akik megértették a helyzet komplikáltságát és bíztak abban, hogy megtaláljuk a helyes megoldást, mely által a lehető legrövidebb időn belül elkezdhetjük a munkát, és mellyel elkerüljük azt, hogy újra licitre kelljen kiírni a projektet. Lévén, hogy ez az útvonal nemcsak az érintett települések lakóinak, de a tranzitforgalom számára is kiemelt fontosságú, minden erőnket mozgósítjuk ahhoz, hogy a munkálatok mihamarabb befejeződjenek” – nyilatkozta korábban Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke. 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: